Telegram-kohtaiset tiedot

24. marraskuuta 2023

ID 244333

Kun käytät Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -ominaisuutta Telegramin yksityisyysasetusten päivittämiseen, sinun on ensin kirjauduttava palveluun verkkoselaimella.

Verkkoselain kirjaa käyttäjän henkilökohtaiset tiedot seuraavasti: Kaspersky-sovellushakemistoon luodaan käyttäjälokit sisältävä kansio. Pääsy lokitiedostoon on rajoitettu, ja oletusarvoisesti se myönnetään vain Kaspersky-sovellukselle, sekä käyttäjälle, jos tämä on hankkinut siihen oikeudet.

Tallennetut lokit säilytetään laitteellesi, kunnes tapahtuu jokin seuraavista:

• Kirjaudut ulos Telegram-tililtäsi
  • Peruutat suostumuksesi tietosuojalausuntoon (EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Brasiliassa, Vietnamissa ja Kalifornian osavaltiossa asuville)
  • Poistat Kaspersky-sovelluksen laitteestasi (muilla alueilla asuville)

Lisätietoja verkkoselaimestasi on sen dokumentaatiossa.