Soittajan tunnistus

24. marraskuuta 2023

ID 245435

Tietoja Soittajan tunnistus

Aloitusnäytön Soittajan tunnus -välilehdellä voit ladata tai avata Kaspersky Who Calls -sovelluksen. Sovellus suojaa sinua roskapostilta, jolloin voit estää ei-toivotut puhelut.

Huomaa: Kaspersky Who Calls -sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain tietyillä alueilla. Se on saatavilla Plus- ja Premium-tilaussopimuksissa vain käyttäjille Venäjällä.

Aktivoi Kaspersky Who Calls -sovellus käyttämällä My Kaspersky -tilillesi havaittua tilausta

Jos haluat käyttää Kaspersky Who Calls -toiminnon sisältävää tilausta, kirjaudu sisään My Kasperskyyn sovelluksessa aktivoidaksesi premium-ominaisuudet ilman lisämaksua.

Kirjaudu sisään manuaalisesti My Kasperskyyn sovelluksessa siirtymällä kohtaan Asetukset > Profiili ja napauttamalla Kirjaudu sisään .

Jos laitteellesi on asennettu Kaspersky-sovellus, aktivoi tilaus jollakin seuraavista tavoista:

• Valitse asennuksen aikana haluamasi tili.
  • Siirry kohtaan Asetukset > Profiili ja napauta Kirjaudu sisään

Valitse tilaus, jota haluat käyttää, ja napauta Käytä tätä tilausta .

Varmista, että kirjaudut sisään samalle My Kaspersky -tilille, jota käytät Kaspersky-sovelluksessa.

Jos olet kirjautunut sisään My Kasperskyyn Kaspersky Who Callsissa, siirry kohtaan Asetukset > Profiili >account_settings > Tarkista tilaus , jos haluat tarkistaa saatavilla olevan tilauksen manuaalisesti.

Voit myös lähettää tilauksen laitteellesi My Kasperskyssä.

Lue tästä artikkelista lisätietoja Kaspersky Who Calls -tilauksen aktivoimisesta .