Yksityinen selaus

24. marraskuuta 2023

ID 265644

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Kaspersky-sovelluksen Plus- ja Premium-tilauksilla.

Jotkin verkkosivustot käyttävät seurantapalveluja kerätäkseen tietoa siitä, mitä teet verkossa. Nämä tiedot analysoidaan ja niitä käytetään mainosten näyttämiseen.

Yksityinen selaus on Safari-selaimen laajennus, joka estää seurantapalveluita keräämästä tietoja verkkotoiminnoistasi. Se perustuu Applen Content Blocker -työkaluun Safarille.

Miten voit ottaa käyttöön Yksityisen selauksen ja suojautua verkossa tapahtuvalta seurannalta.