Suojaa useampia laitteita

24. marraskuuta 2023

ID 266744

Monen laitteen tilauksen jakaminen

Saatavana vain Kaspersky Standard, Plus ja Premium -versioissa.

Voit käyttää tilaustasi kaikkien iOS-, Android-, Microsoft Windows- tai macOS-laitteiden suojaamiseen. Tarkka määrä laitteita, joilla voit käyttää tilausta, määritettiin tilauksen ominaisuuksissa, kun teit ostoksen.

Voit aina tarkistaa My Kaspersky -tililtäsi, kuinka monta laitetta suojaat tällä hetkellä ja kuinka monta voit suojata lisää. Sieltä löydät myös helppokäyttöisiä työkaluja suojauksen jakamiseen muiden laitteiden kanssa.

Sinun ei tarvitse muistaa aktivointikoodia jakaaksesi suojauksen näillä työkaluilla - tilaus siirretään tilisi kautta. Asennuksen jälkeen sovelluksesi aktivoidaan automaattisesti tilisi tilauksella.

Suojauksen jakaminen sovelluksestasi:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Profiili.
  3. Napauta Jaa tilaus -osiossa Hanki linkki.
  4. Napauta seuraavassa näytössä alustalaattaa nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista ominaisuuksista.
  5. Napauta Lähetä linkki .

Valitse jakovaihtoehto näkyviin tulevassa järjestelmänäytössä.

6. Avaa linkki laitteessa, johon haluat asentaa Kaspersky sovelluksen.

Lisätietoja laitteen suojauksen etähallinnasta, tilauksen peruuttamisesta käyttäjältä tai tilauksen peruuttamisesta laitteelta on Oma Kaspersky -ohjeessa.

Suojattavien laitteiden määrän lisääminen

Saatavilla vain Kaspersky Plus for iOS -sovelluksessa.

Sinulla on mahdollisuus lisätä suojattavien laitteiden määrää päivittämällä nykyinen tilauksesi. Jos sinulla on yhden laitteen Kaspersky Plus -tilaus, voit päivittää tilaukseen, joka kattaa 3 tai 5 laitetta. Jos sinulla on kolmen laitteen tilaus, voit päivittää tilaukseen, joka kattaa 5 laitetta.

Päivityksen jälkeen saat hyvityksen edellisen tilauksesi käyttämättömästä ajasta.

Voit lisätä suojattavien laitteiden määrää seuraavasti:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Profiili.
  3. Napauta Päivitä tilaus -osiossa Tarkista tiedot.
  4. Valitse seuraavassa näytössä niiden laitteiden määrä, jotka haluat suojata. Jos nykyinen tilauksesi kattaa 3 laitetta, ainoa vaihtoehto on päivittää 5 laitteen tilaukseen.
  5. Napauta hintapainiketta ja suorita maksu.