Asenna sovellus

6. helmikuuta 2024

ID 118670

Voit asentaa Kaspersky-sovelluksen jollain seuraavista tavoista:

• Jakelupaketista, joka on ladattu Kasperskyn verkkosivustolta. Jos asennat sovelluksen jakelupaketista, asennusohjelma tarkistaa Kasperskyn palvelimilta, onko sovelluksesta saatavilla uudempi versio. Jos uudempi versio on saatavilla, asennusohjelma voi ladata ja asentaa sen tietokoneellesi.
  • My Kasperskysta, jos sinulla on jo Kaspersky-sovelluksen tilaus. Voit ladata ja asentaa sovelluksen uusimman version My Kasperskysta.

Asenna Kaspersky

Katso myös

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Asennuksen valmistelu

Poista sovellus