Käynnistä sovellus ensimmäisen kerran

6. helmikuuta 2024

ID 198606

Kaspersky-sovellus käynnistyy Mac-tietokoneellasi heti asentamiseen jälkeen. Jotta Macisi suojataan heti alussa, sovellus kehottaa suorittamaan perusasennuksen:

• Aktivoi sovellus
  • Yhdistä My Kasperskyyn
  • Myönnä vaadittavat käyttöluvat sovellukselle suojataksesi Macisi haittaohjelmilta, verkkohyökkäyksiltä ja Internet-uhilta ja suojataksesi rahojasi, identiteettiäsi ja arkaluonteisia tietojasi.

Käyttöoikeuksien myöntö

Saat lisätietoja myöntämistäsi käyttöoikeuksista napsauttamalla .

Huomaa: Internet-yhteys vaaditaan Kaspersky-sovelluksen perusasennuksen tekemiseen.

Katso myös

Kaspersky Protection -selainlaajennuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä valituissa selaimissa