Identiteettivarkauden tarkistus

6. helmikuuta 2024

ID 252149

Puhelinnumeroasi käytetään usein tunnistamiseen, kun luot tilin verkkosivustolla tai sovelluksessa. Jos et ole varma, ovatko puhelinnumeroosi liittyvät tilit turvallisia, voit tarkistaa ne käyttämällä Kaspersky-sovellusta. Sovellus selvittää puhelinnumerosi perusteella, ovatko siihen liitttyvät tilit vaarantuneet ja voivatko tietosi olla vaarassa tulla julkisesti käytettäviksi.

Huomautus: Kun Identiteettivarkauden tarkistusta käytetään, Kaspersky ei vastaanota tietoja avoimesti käytettävässä muodossa eikä tallenna tietoja. Tietoja käytetään vain tarkistamiseen. Vuotoa havaittaessa sovellus ei pääse käyttäjän tietoihin suoraan; se tarjoaa vain tietoja tietoluokista, jotka voivat olla julkisesti käytettävissä.

Jos tarkistuksessa havaitaan, että tietojasi on voinut päätyä julkisiksi, sovellus näyttää seuraavat tiedot:

• Luettelo verkkosivustoista, joista tietovuoto on voinut tapahtua.
  • Mahdollisen vuodon päivämäärä.
  • Mahdollisesti julkisesti käytettävissä olevan datan luokka.

Voit selvittää, miten voit minimoida näiden tietojen mahdollisten vuotojen seuraukset, napsauttamalla tietoja vastaavaa dataluokkaa.

Tarkista, ovatko puhelinnumeroosi liittyvät tilit vaarantuneet