Tarkista, ovatko puhelinnumeroosi liittyvät tiedot vaarantuneet

6. helmikuuta 2024

ID 252167

Puhelinnumeroasi käytetään usein tunnistamiseen, kun luot tilin verkkosivustolla tai sovelluksessa. Jos et ole varma, ovatko puhelinnumeroosi liittyvät tilit turvallisia, voit tarkistaa ne käyttämällä Kaspersky-sovellusta. Sovellus selvittää puhelinnumerosi perusteella, ovatko siihen liitttyvät tilit vaarantuneet ja voivatko tietosi olla vaarassa tulla julkisesti käytettäviksi.

Tarkista, ovatko puhelinnumeroosi liittyvät tilit vaarantuneet

Katso myös

Identiteettivarkauden tarkistus