Tietoja tilauksesta

6. helmikuuta 2024

ID 74860

Kaspersky-sovelluksen tilaus on ostettu sovelluksen tilaus, jolla on tietyt parametrit (vanhenemispäivämäärä, suojattujen laitteiden määrä). Tilaus antaa sinulle oikeuden käyttää sovellusta käyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukaan. Voit valita tilausten automaattisen tai manuaalisen uusimisen.

Tilauksella voit:

• Käyttää useampia ominaisuuksia yhdelle tai useammalle laitteelle tilatusta tilauksesta riippuen.
  • Pyydä apua asiakaspalvelusta.
  • Vastaanottaa päivityksiä.

Tilausjakson voimassaolon laskenta alkaa päivästä, jolloin käytät aktivointikoodin ensimmäistä kertaa. Jos olet ostanut sovelluksen tilauksen useille laitteille, tilausjakso alkaa, kun käytät aktivointikoodin ensimmäistä kertaa.

Jos olet ostanut tilauksen, johon kuuluu automaattinen uusiminen, tilausjakso alkaa ostoajankohdasta.

Kun tilaus vanhentuu, sinulle voidaan myöntää jatkoaikaa tilauksen uusimiseksi. Sovellus säilyy toimivana jatkoajan keston ajan.

Voit käyttää sovelluksen kokeilutilausta ilmaiseksi ennen tilauksen ostamista. Kaspersky-sovelluksen kokeilutilaus toimii rajoitetun kokeiluajan. Kun kokeiluaika päättyy, sinulle voidaan myöntää jatkoaika, jonka aikana sovellus jatkaa toimintaansa. Jatkoajan päätyttyä kaikki sovelluksen ominaisuudet poistuvat käytöstä. Jotta voit jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava tilaus.

Tärkeää: Kaspersky-sovellus tarkistaa aina käyttöoikeuden tilasta (aktiivinen, vanhentunut tai puuttuu) riippumatta, onko sovelluksen käytön kannalta tärkeitä päivityksiä saatavilla.