Uutta tässä versiossa

14. kesäkuuta 2024

ID 229752

Kaspersky-sovellus sisältää seuraavia uusia ominaisuuksia ja parannuksia:

• Päivitimme tarkistuskäyttöliittymää, jotta voimme tarjota paremman ja sulavamman käyttökokemuksen.
  • Kryptohuijausilmoitukset lisättiin.
  • Suojausraporteissa voit nyt tarkastella estettyjen tietojenkalasteluyritysten määrää.
  • Ulkoisten levyjen tarkistaminen on jälleen käytettävissä macOS 13.0:ssa tai uudemmassa.
  • Voit nyt jättää suositukset huomiotta, jos et halua noudattaa niitä.
  • Voit kirjautua My Kasperskyyn Yandex- tai VK-tililläsi.

Huom. My Kaspersky -kirjautumiseen käytettävissä olevat kolmansien osapuolten palvelut määräytyvät alueesi mukaan. Lisätietoja Venäjää koskevista rajoituksista on tässä artikkelissa (vain englanniksi ja venäjäksi).

• Yleisiä virhekorjauksia ja parannuksia.