Mitä uutta sovelluksen uusimmassa versiossa

9. marraskuuta 2022

ID 119653

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Kaspersky Premium sisältää nyt Identiteettivarkaustarkistus-komponentin, joka tekee tarkistuksia henkilötietojen vuotojen varalta puhelinnumeron perusteella.
  • Uusi Älykoti-osio:
    • Älykodin valvonta on siirretty tähän osioon Tietoturva-osiosta.
    • Mukana on nyt uusi Wi-Fi-analysointi-komponentti (vain Kaspersky Premium -käyttäjille), joka analysoi Wi-Fi-ympäristön: Wi-Fi-verkot, niiden ominaisuudet ja kanavien jakelun.
    • Kotiverkon analysointiin liittyvien ilmoitusten näyttämisperusteita on parannettu.
  • Bannerien esto -komponenttia on parannettu. Komponentti osaa nyt paremmin käsitellä poissulkemisia.
  • Suorita suositellut toiminnot automaattisesti-, Ota Kehittynyt tartunnan poisto käyttöön- ja Ota Itsepuolustus käyttöön -asetukset on siirretty Suorituskykyasetukset-osiosta Suojausasetukset-osioon.
  • Parannettu GUI. Nyt voit halutessasi ottaa suurikontrastisen tilan käyttöön.
  • Lisätty ilmoitus tilausominaisuuksien muuttumisesta.
  • Entistä paremmat viestitekstit muista Kaspersky-sovelluksista tapahtuvia siirtoja varten.
  • Entistä parempi pikakäynnistys. Lisätty käynnistysobjektien automaattinen analysointi ja ilmoitus analyysin tuloksista.
  • Kaksoiskappaleet- ja Suuret tiedostot -toimintoja on parannettu. Lisätty automaattinen analysointi ja ilmoitus suurten tiedostojen ja kaksoiskappaleiden esiintymisestä laitteella.
  • Lisätty uusi ilmoitus, joka näkyy Asetukset-osiossa tilauksen vanhenemisen jälkeen ja sisältää tietoja sovelluksen tiettyjä ominaisuuksia koskevista rajoituksista.
  • Entistä parempi Valittu sinulle -ikkuna.