Verkkolaitteiden tarkasteleminen

9. marraskuuta 2022

ID 139739

Kaspersky-sovellus näyttää seuraavat tiedot Wi-Fi-verkkoon tai langalliseen Ethernet-verkkoon yhdistetyistä laitteista:

• Laitteen nimi
  • Laitteen valmistaja
  • Laitteen tyyppi (esim. tietokone, mobiililaite, reititin, pelikonsoli tai videokamera)
  • Laitteelle asennettu käyttöjärjestelmä
  • MAC-osoite (laitteen yksilöllinen verkkotunnus)
  • Laitteen IP-osoite
  • Aika, jolloin yhteyden katkaisseet laitteet havaittiin verkossa viimeksi
  • Laitteellesi asennetut Kaspersky-sovellukset

Jos kotiverkossasi havaitaan reititin, sen laitekortti ehdottaa Kaspersky VPN Secure Conectionin asennusta reitittimeen Kaspersky VPN:n käyttöönottoa varten. Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

Verkkoon yhdistettyjen laitteiden tarkasteleminen:

Voit muuttaa laitteen nimen seuraavasti:

Laitetyypin muuttaminen: