Sovelluksen mukautetun teeman muuttaminen

9. marraskuuta 2022

ID 201577

Mahdollisuus muuttaa sovelluksen teemaa ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Sovelluksen mukautetun teeman muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Käyttöliittymän asetukset -osio.
  4. Valitse Teema-lohkossa yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Sama kuin käyttöjärjestelmä. Käyttöjärjestelmän mukaista teemaa käytetään.
    • Vaalea. Sovelluksen vaaleaa teemaa käytetään.
    • Tumma. Sovelluksen tummaa teemaa käytetään.
    • Käytä mukautettua teemaa -valintaruutu, jos haluat käyttää mukautettua teemaa. Napsauta Valitse ja kirjoita polku ZIP-arkistoon tai kansioon, joka sisältää mukautetun suunnitteluteeman sisältäviä tiedostoja.

Teema otetaan käyttöön sovelluksen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.