Mitä uutta sovelluksen uusimmassa versiossa

3. lokakuuta 2023

ID 119653

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Voit nyt etsiä sovelluksen toimintoja.
  • Parempi älykodin valvonta. Käyttäjän pääreitittimestä voidaan nyt tarkkailla avoimia portteja, joihin tunkeilijat useimmiten kohdistavat toimintansa.
  • Parannettu Wi-Fi-analysointi Käyttöliittymä näyttää nyt vihjeitä Wi-Fi-verkkosi nykyistä tilaa kuvaavan kaavion lukemiseen.
  • Käyttäjän oikeudet tarkistetaan nyt ennen poistettavien tiedostojen luettelon näyttämistä.
  • Suuret tiedostot -osiossa näytetään uusi varoitus, kun poistetaan suuria tiedostoja, jotka saattavat sisältää tärkeitä tietoja.
  • Network Attack Blocker -komponentin raportit sisältävät nyt laitteiden MAC-osoitteet IP-osoitteiden lisäksi.
  • Käyttöoikeusilmoitusten terminologia on nyt Nexwayn vaatimusten mukainen.
  • Kaspersky-sovellus täyttää nyt Vietnamissa henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat määräykset.
  • Nyt voit muuttaa turvallisuusuutiset-ikkunan kokoa. Tämä toiminto ei ole aina käytettävissä.
  • Sovelluksen pääikkunan koon muuttamiseen liittyvät ongelmat on ratkaistu. Sovellus muistaa nyt näytön koon uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.
  • Kaspersky Freen avulla voit tarkastella maksullisten versioiden toimintoja tietoisuuden lisäämiseksi. Jos haluat käyttää tätä toimintoa, sinun on vaihdettava Kaspersky Standardiin tai Kaspersky Plusiin.
  • Nyt voit vaihtaa nykyisestä tasosta korkeamman tason Kaspersky-pakettiin. Siirtymän lisämaksu lasketaan ottaen huomioon nykyisen käyttöoikeuden jäljellä oleva voimassaoloaika. Se on rajoitetun ajan tarjous arviointitarkoituksiin. Tämä toiminto ei ole aina käytettävissä.
  • Parannettu teksti ilmoitukseen, joka ehdottaa Kaspersky Password Managerin asentamista. Näyttöön tulee myös sovelluksen asennustila.
  • Kaspersky Freen pääikkunassa näkyy ehdotus vaihtaa Kasperskyn maksulliseen versioon.