Tunkeutumisen eston säännöt

3. lokakuuta 2023

ID 24749

Sääntö on joukko Tunkeutumisen eston reaktioita vastauksena toimintoihin, jotka sovellus suorittaa eri käyttöjärjestelmäresurssien ja henkilötietojen luokille.

Tunkeutumisen esto voi reagoida sovelluksen toimintoihin seuraavasti:

• Peri. Tunkeutumisen esto reagoi sovelluksen toimintaan käyttämällä sääntöä, joka on määritetty tilalle, jonka Tunkeutumisen esto on määrittänyt sovellukselle.

Tämä vastaus on oletuksena otettu käyttöön. Oletusarvoisesti Tunkeutumisen esto perii käyttöoikeudet tilalta, jonka Tunkeutumisen esto on määrittänyt sovellukselle.

Jos muokkasit sovelluksen sääntöä, sovellussäännöllä on korkeampi prioriteetti kuin sovellukselle määritetyn tilan säännöllä.

• Salli. Tunkeutumisen esto sallii sovelluksen suorittaa toiminnon.
  • Estä. Tunkeutumisen esto estää sovellusta suorittamasta toimintoa.
  • Kysy käyttäjältä. Jos Suorita suositellut toiminnot automaattisesti -valintaruudun valinta poistetaan AsetuksetSuojausasetuksetObjektien havaitsemisen poissulkemiset ja toiminnot -kohdassa, Tunkeutumisen esto pyytää käyttäjää päättämään. Jos valintaruutu on valittu, toiminto valitaan automaattisesti. Seuraamalla sovellusikkunan alaviitettä voit lukea tarkalleen, mikä toiminto valitaan.
  • Kirjaa tapahtumat lokiin. Tunkeutumisen esto kirjaa tietoja sovellustoiminnasta ja vastauksista raporttiin. Tiedot voidaan lisätä raporttiin kaikkien muiden Tunkeutumisen eston suorittamien toimien lisäksi.