Mitä uutta sovelluksen uusimmassa versiossa

26. joulukuuta 2023

ID 119653

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Nyt voit kasvattaa tilauksen avulla suojattavien laitteiden määrää. Kaikilla käyttäjillä ei ole tämän asetuksen käyttömahdollisuutta.
  • My Kasperskyyn kirjautuminen Googlen tai Applen tilin avulla ei ole enää tuettua Venäjällä.
  • Lakivaatimusten mukaan olemme lisänneet Kaspersky Storen käyttöehdot joidenkin alueiden Store-sivuille.
  • Parannettu Store-ikkuna:
    • Nyt voit käyttää Kaspersky Storea kirjautumatta sisään My Kaspersky -tilillesi. Tämä vaihtoehto on tarjolla ilman rajoituksia.
    • Tarjouskorttien ulkoasua on parannettu Kaspersky Storessa.
  • Kaikissa sovelluksen hälytyksissä on linkit vastaaviin ohjeartikkeleihin.
  • Lisätty animaatiotehosteita sovelluksen pääikkunan kilpikuvakkeeseen.
  • Parannettu ohjatun asennustoiminnon aloitusnäyttöä.
  • Parannettu Suojattu selaus -komponenttia: Nyt kehyksen väri muuttuu, kun suojauskomponentit poistetaan käytöstä.
  • Poistettu mahdollisuus asentaa haitallisia tiedostoja, kun tietoja siirretään päivitysprosessin aikana.
  • Parannettu PC:n nopeutustoimintoa. Lisätty mahdollisuus puhdistaa tietokone Kaspersky-sovelluksen luomista jäljitystiedostoista.