Tietoja lapsen toimesta tapahtuvasta sovelluksen käytöstä

26. joulukuuta 2023

ID 137281

Jos Kaspersky Safe Kids -sovellus on asennettu ja käytössä tietokoneellasi, lapsi voi poistaa Kaspersky Safe Kidsin käytöstä Kaspersky-sovelluksen avulla. Voit välttää tämän suojaamalla Kaspersky-asetusten käytön salasanalla.

Jos kirjaudut käyttöjärjestelmään tilillä, joka on yhdistetty lapsiprofiiliin Kaspersky Safe Kidsissä, Kaspersky lopettaa seuraavien ilmoitusten näyttämisen:

• Tietoturvauutisiin liittyvät ilmoitukset
  • Käyttöjärjestelmän heikkojen asetusten havaitsemiseen liittyvät ilmoitukset
  • Ilmoitukset, jotka liittyvät nykyisen laitteen yhdistämiseen Wi-Fi-verkkoon
  • Kodin Wi-Fi-verkkoon yhdistettäviä laitteita koskevat ilmoitukset
  • Selaimen ilmoitukset, jotka koskevat liian heikon salasanan syöttämistä verkkosivustolle
  • Ilmoitukset, joita näytetään syöttäessäsi salasanaa verkkosivustolle, jos kyseistä salasanaa on jo käytetty aiemmin toisella sivustolla

Voit ottaa ilmoitukset käyttöön valitsemalla Näytä ilmoituksen lasten tileissä -valintaruudun AsetuksetKäyttöliittymä -ikkunassa.