Sovelluksen oletusasetusten palauttaminen

26. joulukuuta 2023

ID 70884

Voit milloin tahansa palauttaa Kasperskyn suosittelemat sovellusasetukset käyttöön. Kun asetukset on palautettu, jokainen suojauskomponentti palaa Optimaalinen tietoturvatasolle.

Voit palauttaa sovelluksen oletusasetukset seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Napsauta Palauta-linkkiä käynnistääksesi asetusten palautuksen ohjatun toiminnon.
  5. Napsauta Seuraava-painiketta.

Ohjatun toiminnon ikkunassa näytetään Kasperskyn asiantuntijoiden määrittämien sovellusten oletusasetusten palauttamisen edistyminen.

6. Kun sovelluksen oletusasetukset on palautettu, napsauta Valmis.