Kaspersky VPN

19. maaliskuuta 2024

ID 127185

Kaspersky VPN -ominaisuudet eivät ole käytettävissä joillakin alueilla.

Saatavilla vain Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

VPN-yhteys muodostetaan käyttämällä Kaspersky VPN Secure Connectionia, jota sisältyy tilattavaan Kaspersky Plus -palvelupakettiin. Voit käynnistää Kaspersky VPN Secure Connectionin Aloita-valikosta (Microsoft Windows 7 -käyttöjärjestelmä tai aiempi versio), aloitusnäytöstä (Microsoft Windows 8 -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio), tai Kaspersky-sovelluksen ikkunasta.

Käynnistä Kaspersky VPN Secure Connection Kaspersky-sovellus -ikkunasta:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Yksityisyys-osioon
  3. Napsauta Kaspersky VPN -kohdan Käytä-painiketta.

Kaspersky VPN Secure Connectionin pääikkuna tulee näkyviin.

Lisätietoa Kaspersky VPN Secure Connectionin toiminnasta on saatavilla tämän sovelluksen ohjetiedostoissa.