Verkkokameran ja mikrofonin hallinta

19. maaliskuuta 2024

ID 144122

Tämä osio sisältää tietoja siitä, kuinka voit estää verkkokameran kautta tapahtuvan vakoilun ja mikrofonin kautta tapahtuvan salakuuntelun.

Saatavana vain Kaspersky Standard-, Kaspersky Plus- ja Kaspersky Premium -ratkaisuissa.

Tässä osiossa

Tietoja sovellusten oikeudesta käyttää verkkokameraa ja mikrofonia

Sovelluksen verkkokamera- tai mikrofonikäyttöoikeuden asetusten muuttaminen

Yksittäisen sovelluksen pääsyn estäminen tai salliminen verkkokameraan

Yksittäisen sovelluksen pääsyn estäminen tai salliminen mikrofoniin