Mitä uutta sovelluksen uusimmassa versiossa

2. heinäkuuta 2024

ID 119653

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Näkövaikeuksista kärsivillä käyttäjillä on nyt mahdollisuus suurentaa Windowsin kirjasimia sovelluksessa. Sovelluksen kirjasinkoko mukautuu nyt automaattisesti käyttöjärjestelmän kirjasinkokoon.
  • Olemme selkeyttäneet käyttäjän suostumusta koskevaa sanastoa MY Kaspersky -tilin luomisessa.
  • Lisäsimme mahdollisuuden ottaa Älä häiritse ja Pelitila -vaihtoehdot käyttöön manuaalisesti Suorituskyky-osiosta ja ilmoitusalueella olevan sovelluskuvakkeen pikavalikosta.
  • Lisäsimme mahdollisuuden tarkastella tietoja sovelluksessa käytettävistä teknologioista Turvallisuus-osiossa.
  • Muutimme Älykoti-osion nimen Kodin Wi-Fi:ksi, jotta osion sisällön selkeyttämiseksi.
  • Yksityisten tietojen poistaja. Voit nyt asettaa aikataulun tietokoneella toimimisesta jäävien jälkiesi automaattiselle poistamiselle.
  • Sovelluksen ponnahdusikkunoiden sanasto noudattaa Yhdysvaltain kilpailuviranomaisten (Federal Trade Commission, FTC) vaatimuksia.
  • Paransimme tekstiä viestissä, joka kehottaa käyttäjää luomaan My Kaspersky -tilin.
  • Paransimme Sovellusten päivitys -asetussivun käyttöliittymää.
  • Sovellusten päivitys sallii nyt päivitysten suorittamisen tavallisilla tileillä, joilla on järjestelmänvalvojan oikeudet.

Versiosta 21.18 alkaen sovelluksessa ei enää ole Roskapostin esto -ominaisuutta. Vaikka tämä toiminto on poistettu, muut suojausominaisuudet ovat tallella ja pitävät postilaatikkosi suojattuina haitallisilta sähköpostiliitteiltä.