Miten luoda automaattisesti tarkistettavien tilien luettelo

2. heinäkuuta 2024

ID 183770

Automaattisesti tarkistettavien tilien luettelon luominen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Yksityisyys-osio.
  3. Napsauta Tietovuotojen tarkistus -kohdan Etsi vuotoja -painiketta.

Tämä avaa Tietovuotojen tarkistus -ikkunan.

4. Siirry Tilit -välilehdelle ja määritä sen tilin sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä automaattisten tarkistusten luetteloon Tarkista lisää tilejä -kentässä. Napsauta sen jälkeen Tarkista-painiketta.

Lisäämäsi tili tulee näkyviin Tilit-luetteloon.

5. Historia-välilehti näyttää kaikki yrityskerrat, kun määritetyillä tileillä kirjauduttiin verkkosivustoille ja ne tarkistettiin.

Automaattisesti tarkistettavien tilien lisääminen luetteloon ei ehkä ole käytettävissä alueellasi.