Soittajan tunnus

2. heinäkuuta 2024

ID 240755

Kaspersky Who Calls on saatavilla erillisenä tuotteena Venäjällä, Indonesiassa ja Kazakstanissa. Venäjällä sovellus on myös saatavilla Kaspersky Plussan ja Kaspersky Premiumin osana.

Soittajan tunnus -komponentti voi kertoa, kuka soittaa tuntemattomasta numerosta, ja voit itse päättää, vastaatko puheluun. Puhelinnumeroita verrataan Kaspersky Who Calls -sovelluksen puhelinnumerotietokantoihin. Jos numero löytyy tietokannoista, saapuvan puhelun näyttö näyttää kyseisen numeron tiedot, mukaan lukien numeroon liittyvän organisaation nimi, organisaation luokka ja tieto siitä, katsotaanko soittaja roskapostisoittajaksi vai onko puhelu mahdollisesti hyödyllinen.

Kaspersky Who Calls tukee myös WhatsAppin kautta saapuvien puheluiden Soittajan tunnuksia.

Voit määrittää kaikki roskapostipuhelut tai tietyt roskapostipuheluiden luokat pysyvään estoon. Tämän jälkeen kaikki saapuvat roskapostipuhelut piilotetaan automaattisesti.

Jotta voit käyttää soittajan tunnusta, sinun on ladattava ja asennettava Kaspersky Who Calls -sovellus Androidille tai iOS:lle.

Jos ostat Kaspersky-tilauksen tai Kaspersky Who Calls -sovelluksen erillisenä tuotteena vain yhdelle laitteelle ja aktivoit sen tietokoneella, joka käyttää Microsoft Windowsia, sovellus ei ole käytettävissä. Käyttääksesi Kaspersky Who Callsia sinun on aktivoitava tilaus mobiililaitteella tai lisättävä lisää laitteita tilaukseesi.

Kaspersky Who Callsin lataaminen ja asentaminen