Mitä uutta sovelluksen uusimmassa versiossa

14. lokakuuta 2022

ID 119653

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

• Äänistriimin suojaustoiminnon nimi on nyt Mikrofonin hallinta, ja se löytyy Yksityisyys-osion Verkkokameran ja mikrofonin hallinta -kohdasta.
  • Verkkolaitteiden tarkastelu -toiminnon nimi on nyt Älykodin valvonta. Käytettävissä on entistä enemmän laitetyyppejä, joita käyttäjä voi lisätä.
  • Kaspersky Premiumin sisältö:
    • Wi-Fi-verkkoihin yhdistämisen suojausta on parannettu. Sovellus havaitsee nyt Wi-Fi-verkkoasetukset, jotka eivät ole riittävän turvallisia.
    • Toiminto tietokoneesi etäkäyttösovellusten tunnistamista varten on lisätty.
  • Uusi ikkuna kertoo, kuinka automaattinen uusiminen toimii.
  • Vaihtamista Kaspersky-sovellukseen muilla alustoilla on parannettu. Linkki ei enää vie sinua My Kasperskyyn. Sen sijaan se avaa suoraan ikkunan sovelluksen lataamiseksi toiselle alustalle.
  • Korjattu virhe, jossa WPA3-protokolla todettiin ei-suojatuksi.
  • Tietokoneen uudelleenkäynnistämistarpeeseen liittyviä ilmoituksia on parannettu.