Ilmoitusten poisto käytöstä, kun laitteet muodostavat yhteyden verkkooni

14. lokakuuta 2022

ID 198711

Ilmoitusten poisto käytöstä, kun laitteet muodostavat yhteyden verkkoon:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Siirry Tietoturva-osioon esto ja napsauta Älykodin valvonta -osion Näytä-painiketta.
    • Napsauta sovelluksen pääikkunan Älykodin valvonta -kohdan Näytä-painiketta.
    • Klikkaa <verkon nimi> -linkki', joka näkyy pääikkunan alaosassa.
  3. Napsauta Älykodin valvonta -ikkunassa Vaakasuuntaiset pisteet-painiketta verkon vierestä ja valitse kohta Ota ilmoitukset pois käytöstä.

Kaspersky-sovellus ei näytä enää ilmoituksia, kun jokin laite muodostaa yhteyden tähän verkkoon.

Voit myös kytkeä ilmoitukset pois päältä valittua verkkoa koskien, kun Kaspersky-sovellus näyttää sinulle ilmoituksen, että laite on muodostanut yhteyden tähän verkkoon. Voit tehdä sen napsauttamalla ilmoitukset-ikkunassa linkkiä Poista tämän verkon ilmoitukset käytöstä.