PC:n nopeuttaminen

14. lokakuuta 2022

ID 222848

Käyttöjärjestelmään kertyy ajan myötä tarpeetonta sisältöä, mikä hidastaa tietokoneesi suorituskykyä. Käyttämättömiä tiedostoja on suuri määrä, ja Windowsin rekisteriongelmat vaikuttavat tähän. Kaspersky-sovellus hälyttää, jos näiden tietojen määrä kasvaa liikaa, ja sinulle annetaan mahdollisuus päättää, mitkä tiedot haluat poistaa.

Voit puhdistaa käyttöjärjestelmäsi tarpeettomasta sisällöstä seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Napsauta Tietokoneen nopeutus -kohdan Hae-painiketta (tai Näytä-painiketta, jos haku on jo tehty).

Kaspersky-sovellus suorittaa haun ja luo raportin seuraavalla sisällöllä:

• Käyttämättömät järjestelmätiedostot. Napsauttamalla Näytä-painiketta näet yksityiskohtaisen raportin käyttöjärjestelmätiedostoista, joita ei käytetä. Poista nämä tiedostot napsauttamalla Tyhjennä-painiketta.
    • Windowsin rekisteriongelmat. Napsauttamalla Näytä-painiketta näet yksityiskohtaisen raportin Windowsin rekisterivirheistä, jotka voit poistaa käyttöjärjestelmää vaarantamatta. Korjaa havaitut virheet napsauttamalla Korjaa-painiketta.

Käyttämättömien tiedostojen poistaminen ja havaittujen ongelmien korjaaminen nopeuttavat tietokonettasi.

Voit poistaa automaattisen haun käytöstä ja nopeuttaa tietokonettasi seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Suorituskyky-osioon
  3. Valitse Tietokoneen nopeutus -kohdasta Asetukset.
  4. Poista Etsi automaattisesti keinoja nopeuttaa tietokonettasi -valintaruudun valinta.