Täydellisen tarkistuksen suorittaminen

14. lokakuuta 2022

ID 70771

Täydellisen tarkistuksen aikana sovellus tarkistaa oletuksena seuraavat objektit:

• Järjestelmän muisti
  • Järjestelmän käynnistyksen yhteydessä ladatut objektit
  • Järjestelmän varmuuskopiotaltio
  • Kiintolevyt ja siirrettävät levyt

Suosittelemme, että suoritat täydellisen tarkistuksen heti, kun olet asentanut sovelluksen tietokoneellesi.

Näin voit suorittaa täydellisen tarkistuksen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna ja siirry Tietoturva-osioon.
  2. Napsauta Tarkistus -kohdan Valitse tarkistus -painiketta.

Tämä avaa Tarkistus -ikkunan.

3. Valitse Tarkistus-ikkunassa oleva Täydellinen tarkistus -osio.
  4. Valitse Suorita tarkistus -painikkeen vieressä olevasta avattavasta luettelosta toiminto, joka suoritetaan tarkistuksen päätyttyä.
  5. Napsauta Suorita tarkistus.

Sovellus käynnistää tietokoneen täydellisen tarkistuksen.