Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon, kun Kaspersky Anti-Virus -käyttöoikeus on vanhentunut

29. elokuuta 2019

ID 155354

Kun Kaspersky Anti-Viruksen käyttöoikeus vanhenee, voit ostaa uuden käyttöoikeuden ja jatkaa kaikkien sovelluksen ominaisuuksien käyttämistä. Sovellus voi myös kysyä sinulta haluatko vaihtaa Kaspersky Freehen säilyttääksesi tietokoneesi oleellisimmat suojakeinot.

Vaihto Kaspersky Freehen voidaan tehdä automaattisesti kun Kaspersky Anti-Viruksen käyttöoikeus vanhenee. Vaihtamisen jälkeen sovellus ilmoittaa siitä sinulle ja kysyy haluatko uusia käyttöoikeuden vai jatkaa suojaamisen ilmaisversion käyttämistä.

Uusi käyttöoikeus tai aloita Kaspersky Freen käyttö jollakin seuraavista tavoista:

• Uusi käyttöoikeus napsauttamalla Uusi käyttöoikeus -painiketta.

Tämän painikkeen napsauttaminen ohjaa sinut kauppaan.

• Aloita Kaspersky Freen käyttö sulkemalla ikkuna, joka sisältää viestin Kaspersky Freen aktivoinnista.