Kaspersky Anti-Viruksen arviointi

29. elokuuta 2019

ID 176603

Voit arvioida Kaspersky Anti-Viruksen ja lähettää pistemääräsi Kasperskyyn.

Sovellus pyytää arvioimaan sen toiminnan, kun asennuksesta on kulunut jonkin aikaa.

Arvioi Kaspersky Anti-Virus seuraavasti:

1. Tee jokin seuraavista Arvostamme mielipidettäsi -ikkunassa:
    • Jos olet valmis arvioimaan Kaspersky Anti-Viruksen, arvioi sovellus käyttämällä 10 pisteen asteikkoa.
    • Jos et halua arvioida Kaspersky Anti-Virusta, sulje arviointi-ikkuna painikkeella Sulje.
  2. Napsauta Lähetä-painiketta.
  3. Sulje ikkuna napsauttamalla Sulje-painiketta.