Kaspersky Anti-Virus -ohjelmiston hallintatoimintojen käytön rajoittaminen salasanalla

29. elokuuta 2019

ID 70756

Tietokone saattaa olla useiden käyttäjien käytössä, ja heidän tietokoneen käyttötaitonsa ja -kokemuksensa voivat vaihdella huomattavasti. Tietokoneen turvallisuus voi vaarantua, jos eri käyttäjät pääsevät rajoituksetta käyttämään Kaspersky Anti-Virusta ja sen asetuksia.

Voit rajoittaa pääsyä sovellukseen asettamalla järjestelmänvalvojan salasanan ja määrittämällä toimet, jotka vaativat kyseisen salasanan syöttämistä:

• Sovelluksen asetusten määrittäminen
  • Sovelluksen sulkeminen
  • Sovelluksen poisto

Voit suojata Kaspersky Anti-Viruksen hallinnan salasanalla seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse ikkunan vasemmalla puolella oleva Yleinen-osio ja napsauta Määritä salasanasuojaus -linkkiä, jolloin näyttöön avautuu Salasanasuojaus -ikkuna.
  4. Täytä avautuvassa ikkunassa Uusi salasana- ja Vahvista salasana -kentät.

Salasanavaatimukset:

1. Salasanassa on oltava vähintään kahdeksan merkkiä
    2. Salasanassa on oltava vähintään yksi numero
    3. Salasanassa on oltava isoja ja pieniä kirjaimia
  5. Määritä Salasanan laajuus -asetusryhmässä sovelluksen toimet, joiden suorittamista haluat rajoittaa salasanalla.

Unohtunutta salasanaa ei voi palauttaa. Jos olet unohtanut salasanasi, ota yhteys tekniseen tukeen voidaksesi jälleen muokata Kaspersky Anti-Viruksen asetuksia.