Tietokoneen suojauksen keskeyttäminen ja jatkaminen

29. elokuuta 2019

ID 70886

Suojauksen keskeyttäminen tarkoittaa, että kaikki suojauskomponentit poistetaan tilapäisesti käytöstä määrätyn ajanjakson ajaksi.

Kun suojaus on keskeytetty tai Kaspersky Anti-Virus ei ole käynnissä, tietokoneessasi käynnissä olevien sovellusten toimintaa tarkkaillaan. Tiedot sovellusten toiminnan tarkkailun tuloksista tallennetaan käyttöjärjestelmään. Kun Kaspersky Anti-Virus käynnistetään uudelleen tai suojausta jatketaan, sovellus käyttää tätä tietoa suojatakseen tietokonetta haitalliselta toiminnalta, jota on voitu suorittaa kun suojaus on ollut keskeytettynä tai Kaspersky Anti-Virus on ollut pois käytöstä. Tietoja sovellusten toiminnan valvonnan tuloksista säilytetään toistaiseksi. Tiedot poistetaan, jos Kaspersky Anti-Virus poistetaan tietokoneesta.

Tietokoneen suojauksen keskeyttäminen:

1. Napsauttamalla Keskeytä suojaus -kohdetta tehtäväpalkin ilmoitusalueella olevan sovelluskuvakkeen pikavalikossa.

Näyttöön tulee Keskeytä suojaus -ikkuna (katso seuraava kuva).

Suojauksen keskeytys

Keskeytä suojaus -ikkuna

2. Valitse Keskeytä suojaus -ikkunassa aika, jonka jälkeen suojausta jatketaan:
    • Keskeytä seuraavaksi ajaksi – suojaus otetaan käyttöön, kun alla olevasta avattavasta luettelosta valittu aikajakso päättyy.
    • Keskeytä sovelluksen uudelleenkäynnistykseen asti – suojaus otetaan käyttöön sen jälkeen, kun sovellus tai käyttöjärjestelmä on käynnistetty uudelleen (edellyttäen, että sovellus käynnistyy automaattisesti käyttöjärjestelmän käynnistyessä).
    • Keskeytä – suojausta jatketaan vasta silloin, kun päätät jatkaa sitä.
  3. Napsauta Keskeytä suojaus -painiketta ja vahvista valintasi avautuvassa ikkunassa.

Tietokoneen suojauksen jatkaminen