Vaihtaminen Kaspersky Anti-Virus -ohjelmasta muihin Kasperskyn sovelluksiin

29. elokuuta 2019

ID 71299

Vaihtaminen Kaspersky Internet Securityyn

Kaspersky Anti-Virus sallii sinun siirtyä Kaspersky Internet Securityn käyttöön ilman erillisiä latauksia tai asennuksia.

Kaspersky Internet Security on sovellus, joka on suunniteltu tarjoamaan tietokoneellesi kattava suojaus.

Kaspersky Anti-Virukseen verrattuna Kaspersky Internet Security sisältää joukon lisäasetuksia käytettäväksi seuraavissa komponenteissa ja toiminnoissa:

• Sovellusten hallinta
  • Luotetut sovellukset -tila
  • Käytönvalvonta
  • Palomuuri
  • Rahasuojaus
  • Vaarallisten verkkosivustojen käytön esto
  • Sovellusten manageri
  • Verkon valvonta
  • Verkkokameran käyttöoikeus
  • Yksityinen selaus
  • Roskapostin esto
  • Bannereiden esto
  • Suojattu näppäimistön syöttötila

Voit kokeilla Kaspersky Internet Securityn ominaisuuksia siirtymällä väliaikaisesti sen kokeiluversioon, tai voit ostaa käyttöoikeuden ja alkaa käyttää Kaspersky Internet Securityä.

Vaihtaminen Kaspersky Total Securityyn

Kaspersky Anti-Virus sallii siirtymisen Kaspersky Total Securityn käyttöön tietyillä alueilla.

Kaspersky Total Security tarjoaa samat toiminnot kuin Kaspersky Internet Security, minkä lisäksi se sisältää joukon lisäominaisuuksia:

• Varmuuskopiointi ja tietojen palautus
  • Tietojen salaus
  • Salasanasuojaus

Siirtyminen Kaspersky Total Securityn suoritetaan samalla tavalla kuin siirtyminen Kaspersky Internet Securityn käyttöön.

Tietyillä alueilla ja tilauspohjaista käyttöoikeutta käytettäessä siirtyminen Kaspersky Internet Securityn ja Kaspersky Total Securityn kokeiluversioon ei ole mahdollista.

Vaihtaminen Kaspersky Security Cloudyn

Kun Kaspersky Anti-Virus -käyttöoikeus vanhenee, sovellus tarjoaa mahdollisuuden ostaa Kaspersky Security Cloud -tilaus.

Kaspersky Security Cloud on tietokoneille suunnattu tietoturvapalvelu, joka tarjoaa paljon tavallista tehokkaamman suojan viruksia ja muita uhkia vastaan. Sovelluksen antamat suositukset ja sen mukautuva suojausympäristö räätälöidään sinun ja perheesi tarpeiden mukaisesti.

Kaspersky Security Cloud tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten:

• Heikkojen asetusten hallinnan käyttöjärjestelmässä
  • Wi-Fi-verkkoosi yhdistettyjen laitteiden hallinta
  • Suojausuutisia

Kaspersky Security Cloud -tilaus antaa sinun käyttää vapaasti Kaspersky Safe Kidsiä suojataksesi lapsiasi, sekä Kaspersky Password Manageria suojataksesi salasanojasi.

Vaihtaminen Kaspersky Security Cloudiin ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Tässä Ohje-osiossa

Kaspersky Internet Securityn väliaikainen käyttö

Pysyvä siirtyminen Kaspersky Internet Securityn käyttöön

Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon, kun Kaspersky Anti-Virus -käyttöoikeus on vanhentunut

Vaihtaminen Kaspersky Free -versioon poistettaessa Kaspersky Anti-Virus -kokeiluversiota