Kaspersky Internet Securityn väliaikainen käyttö

29. elokuuta 2019

ID 71300

Voit ottaa väliaikaisesti käyttöön Kaspersky Internet Securityn kokeiluversion, jotta voit kokeilla sovelluksen toimintoja. Kokeilujakson jälkeen voit hankkia käyttöoikeuden ja jatkaa sovelluksen käyttämistä.

Voit siirtyä käyttämään väliaikaisesti Kaspersky Internet Securityn kokeiluversiota seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.

Valitse Lisää työkaluja-avattavasta luettelosta Päivitys.

2. Napsauta avautuvassa ikkunassa Kokeiluversio -painiketta.

Ohjattu siirtotoiminto käynnistyy.

3. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita.

Tietyillä alueilla ja tilauspohjaista käyttöoikeutta käytettäessä siirtyminen Kaspersky Internet Securityn kokeiluversioon ei ole mahdollista. Näissä tapauksissa Päivitys-vaihtoehto ei ole valittavissa Lisää työkaluja-luettelosta.

Kun vaihdat Kaspersky Internet Securityyn Euroopan unionin alueella, sovellus antaa luettavaksesi ja hyväksyttäväksesi käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen sekä tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon.

Kaspersky Internet Securityn kokeiluversion aktivoinnin pyytäminen

Jos pyyntö aktivoida Kaspersky Internet Securityn kokeiluversio onnistuu, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Päivityksen käynnistäminen

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto ilmoittaa, että kaikki Kaspersky Internet Securityn kokeiluversioon siirtymisen edellytykset on täytetty.

Jatka ohjatun toiminnon suorittamista napsauttamalla Jatka-painiketta.

Epäyhteensopivien sovellusten poistaminen

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto tarkistaa, onko tietokoneellesi asennettu sovelluksia, jotka ovat epäyhteensopivia Kaspersky Internet Securityn kanssa. Jos sellaisia sovelluksia ei löydetä, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen. Jos sellaisia sovelluksia löydetään, ohjattu toiminto näyttää ne luettelossa ja kehottaa poistamaan ne.

Kun epäyhteensopivat sovellukset on poistettu, voit joutua käynnistämään käyttöjärjestelmän uudelleen. Ohjattu siirtotoiminto käynnistyy automaattisesti uudelleenkäynnistyksen jälkeen, ja siirtyminen Kaspersky Internet Securityn kokeiluversioon jatkuu.

Siirtyminen Kaspersky Internet Securityn kokeiluversioon

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto valmistelee Kaspersky Internet Securityn komponentteja käyttöä varten, mikä saattaa kestää jonkin aikaa. Kun toimenpide on valmis, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Sovelluksen käynnistäminen uudelleen

Tässä vaiheessa siirtymistä Kaspersky Internet Securityn kokeiluversioon sinun tulee sulkea sovellus ja käynnistää se uudelleen.

Se tapahtuu napsauttamalla ohjatun toiminnon ikkunassa Valmis-painiketta.

Aktivoinnin viimeistely

Kun sovellus käynnistyy uudelleen, ohjattu toiminto suoritetaan automaattisesti. Kun Kaspersky Internet Securityn kokeiluversio on aktivoitu onnistuneesti, ohjatun toiminnon ikkunassa näytetään aikajakso, jonka aikana voit käyttää kokeiluversiota.

Käyttöjärjestelmän analysointi

Tässä vaiheessa kerätään tietoja Microsoft Windows -sovelluksista. Nämä sovellukset lisätään luotettujen sovellusten luetteloon. Luotettujen sovellusten toimintaa käyttöjärjestelmässä ei rajoiteta.

Kun analyysi on suoritettu loppuun, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Siirtymisen viimeistely

Voit sulkea ohjatun toiminnon valmistumisen jälkeen napsauttamalla Valmis-painiketta.

Kun Kaspersky Internet Securityn kokeiluversion käyttöoikeus vanhenee, et voi enää siirtyä väliaikaisesti Kaspersky Anti-Viruksesta käyttämään Kaspersky Internet Securityn kokeiluversiota.