Pysyvä siirtyminen Kaspersky Internet Securityn käyttöön

29. elokuuta 2019

ID 71301

Jos haluat siirtyä käyttämään Kaspersky Internet Securityä pysyvästi, sinun täytyy ostaa Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeus ja sitten aktivoida sovellus.

Voit ostaa Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeuden seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Lisää työkaluja-avattavasta luettelosta Päivitys.
  3. Napsauttamalla Osta käyttöoikeus -linkkiä voit siirtyä Kasperskyn eStore-verkkokauppaan tai sen kumppanin sivustolle, josta voit ostaa Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeuden.

Tietyillä alueilla tai tilauspohjaista käyttöoikeutta käytettäessä Kaspersky Anti-Virus ei salli siirtymistä Kaspersky Internet Securityn kokeiluversion käyttöön. Näissä tapauksissa Päivitys-kohde ei ole käytettävissä.