Sovelluksen päivitys

29. elokuuta 2019

ID 71677

Sovellus päivitetään automaattisesti. Jos sinulla on voimassaoleva Kaspersky Anti-Viruksen vanhemman version käyttöoikeus, sovellusta ei tarvitse aktivoida. Tällöin ohjattu asennustoiminto saa automaattisesti Kaspersky Anti-Viruksen nykyisen version käyttöoikeuden tiedot ja käyttää niitä Kaspersky Anti-Viruksen uusimman version asennusprosessin aikana.

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimukset ja/tai lausunnot eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Sovellus voidaan päivittää, jos seuraavat Kaspersky Anti-Virus -versiot on asennettu tietokoneeseen:

• Kaspersky Anti-Virus 2013
  • Kaspersky Anti-Virus 2014
  • Kaspersky Anti-Virus 2015
  • Kaspersky Anti-Virus 2016
  • Kaspersky Anti-Virus 2017
  • Kaspersky Anti-Virus 2018
  • Kaspersky Anti-Virus 2019

Päivityksiä sovelluksen aiemmista versioista ei tueta.

Sovelluksen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset

Aiemmasta versiosta tehdyn päivityksen jälkeen Kaspersky Anti-Virus käynnistyy automaattisesti, vaikka sovelluksen automaattinen käynnistys olisi poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa. Kun käyttöjärjestelmä käynnistyy uudelleen tämän jälkeen, Kaspersky Anti-Virus ei käynnisty automaattisesti jos sovelluksen automaattinen käynnistys on poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa.

Kun aiempi Kaspersky Anti-Virus -versio päivitetään, seuraavat sovellusasetukset korvataan oletusasetuksilla:

• Kaspersky Anti-Viruksen näyttöasetukset
  • Tarkistusten ajastus
  • Osallistuminen Kaspersky Security Network -palveluun
  • Tiedostojen virustorjuntataso
  • Sähköpostin virustorjunnan suojaustaso
  • Päivityslähteet
  • Luotettujen verkko-osoitteiden luettelo
  • URL Advisor asetukset

Kun Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 päivitetään uuteen versioon, vanha käyttöoikeus ei aina sovellu. Tämä riippuu kyseisten sovellusversioiden käyttöoikeustiedoista. Lisäksi, kun Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 päivitetään uuteen versioon, Kaspersky Anti-Viruksen uusi versio käyttää oletusarvoisia sovellusasetuksia.