Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen

15. maaliskuuta 2021

ID 190292

Kaspersky Anti-Virus tarkistaa säännöllisesti, onko tietokoneellasi yhteensopimattomia sovelluksia. Kun tällainen sovellus löytyy, Kaspersky Anti-Virus lisää sen yhteensopimattomien sovellusten luetteloon. Voit selata luetteloa ja päättää, mitä tehdä yhteensopimattomille sovelluksille.

On suositeltavaa poistaa yhteensopimattomat sovellukset tietokoneeltasi. Muuten Kaspersky Anti-Virus ei pysty suojaamaan tietokonettasi täysin.

Seuraavassa on joitain syitä siihen, miksi kolmannen osapuolen sovellus ei välttämättä ole yhteensopiva Kaspersky Anti-Viruksen kanssa:

• Sovellus on ristiriidassa Tiedoston virustorjunnan kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa palomuurin kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa Roskapostin eston kanssa.
  • Sovellus häiritsee verkkoliikenteen suojaamista.
  • Sovellus on ristiriidassa Tietojen salauksen kanssa.
  • Sovellus on ristiriidassa Kaspersky Password Managerin kanssa.