Rekisteröinti ja yhdistäminen My Kasperskyyn

15. maaliskuuta 2021

ID 43547

Tämä vaihe ei ole valittavissa Kaspersky Anti-Viruksen kaikissa versioissa.

My Kasperskyssä rekisteröityneet käyttäjät voivat lähettää pyyntöjä tekniseen tukeen ja viruslaboratorioon, ja he voivat myös hallita aktivointikoodeja ja vastaanottaa Kasperskylta tietoja uusista sovelluksista ja erikoistarjouksista.

• Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili, Connect to My Kaspersky -ikkuna avautuu. Syötä käyttötietosi yhdistääksesi sovelluksen My Kaspersky -portaaliin ja napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.
  • Jos sinulla ei vielä ole My Kaspersky -tiliä, My Kaspersky -tilin rekisteröinti-ikkuna avautuu. Täytä rekisteröintikaavake ja napsauta Luo-painiketta.

Joillakin alueilla sovellus kehottaa sinua lukemaan ja hyväksymään tietojen toimittamisen lausekkeen. Jos hyväksyt lausekkeen ehdot, napsauta Hyväksy ja yhdistä -painiketta.

Joissain tapauksissa sovelluksen käytön aloittaminen edellyttää rekisteröintiä My Kasperskyssä.