Sovelluksen aktivoiminen

15. maaliskuuta 2021

ID 71244

Sovelluksen ominaisuuksien ja lisäpalveluiden hyödyntäminen edellyttää aktivointia.

Jos et aktivoinut sovellusta asennuksen yhteydessä, voit tehdä sen myöhemmin. Kaspersky Anti-Virus muistuttaa sinua aktivoinnin tarpeellisuudesta tehtäväpalkin ilmoitusalueella näkyvillä viesteillä.

Aktivoi Kaspersky Anti-Virus seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Siirry aktivointikoodin syöttöikkunaan käyttämällä yhtä seuraavista tavoista:
    • Napsauta <Käyttöoikeuden tila> -linkkiä, joka sijaitsee sovellusikkunan alareunassa. Avaa Käyttöoikeudet-ikkuna ja napsauta Syötä aktivointikoodi -painiketta.
    • Napsauta Käyttöoikeus puuttuu -linkkiä sovelluksen pääikkunan alaosassa, avaa Aktivointi-ikkuna ja napsauta Syötä aktivointikoodi -painiketta.
    • Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Syötä aktivointikoodi -linkkiä.
  3. Suorita seuraavat toiminnot Aktivointi-ikkunassa:
    • Jos sinulla on aktivointikoodi
    • Jos sinulla ei ole aktivointikoodia