Kaspersky Free for Android

Virustorjunnan tietokantojen päivittäminen

24. elokuuta 2023

ID 227369

Kaspersky-sovellus käyttää virustorjuntatietokantoja etsiessään haittaohjelmia. Sovelluksen virustorjunnan tietokannoissa on kuvaukset kaikista Kasperskyn tuntemista haittaohjelmista, tietoja niiden neutraloinnista sekä kuvaukset muista haitallisista kohteista.

Sovelluksen virustorjuntatietokantojen päivittäminen edellyttää, että laitteessa on internet-yhteys.

Aloita virustorjuntatietokantojen päivitys laitteella:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen päänäytössä Kaikki toiminnot .
  2. Pyyhkäise ylös ja napauta Päivitä virustorjuntatietokannat .

Jos sinulla on voimassa oleva Kaspersky-sovelluksen tilaus, voit ajoittaa virustorjuntatietokannan automaattiset päivitykset.