Tietoturva

28. maaliskuuta 2023

ID 226944

Laitteisiisi murtautumaan pyrkivistä hakkereista on tulossa yhä etevämpiä. Uudet kiristysohjelmat, tietojenkalastelu ja muut haittaohjelmatyypit vaativat uusia kyberturvallisuusratkaisuja, jotta pysyt kasvavien uhkien edellä. Olemme kehittäneet Kaspersky Freen, joka auttaa sinua pysymään tämän päivän uhkien tasalla. Katso, mitä voit tehdä suojauksesi parantamiseksi.

Tässä Ohje-osiossa

Tietokoneen suojaustilan arviointi ja tietoturvaongelmien ratkaiseminen

Tietokoneen tietoturvaongelmien korjaaminen

Poistetun tai puhdistetun tiedoston palauttaminen

Tietokoneen tarkistaminen

Virustietokantojen ja sovellusmoduulien päivitykset

Pre-Kaspersky-viruksen poisto

Heikkojen asetusten tarkistus

Sähköpostiviestien tarkistaminen

Suojaus käyttämällä laitteiston virtualisointia

Tietoja Antimalware Scan Interface -käyttöliittymän hyödyntämisestä suojauksessa

Pelitila

Yksityisten tietojen poistaja