Uuden laitteen suojaaminen

28. maaliskuuta 2023

ID 231204

Toiminto ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Voit jakaa maksuttoman suojauksen toisen Windows-, Android- tai iOS-laitteesi kanssa.

Voit aina tarkistaa sen, kuinka monta laitetta jo suojaat ja kuinka monta muuta voit suojata, sovelluksen Profiili-osiosta ja My Kaspersky -tililtäsi. Sieltä löydät myös helppokäyttöisiä työkaluja suojauksen jakamiseen toisen laitteen kanssa.

Voit jakaa suojauksen sovelluksella seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon
  3. Napsauta Lisää-painiketta. Joissakin tilauksissa painikkeessa lukee Suojaa laite.
  4. Valitse Suojaa lisää laitteita -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Skannaa QR-koodi

Avaa QR-koodi -välilehti ja kuvaa QR-koodia puhelimesi kameralla.

Tämä avaa Google Play -kaupan, App Storen tai Huawei AppGalleryn sovelluksen lataussivun mobiililaitteellesi. Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, se muodostaa automaattisesti yhteyden My Kasperskyyn ja alkaa suojata laitettasi.

Käyttämällä QR-koodia Android-laitteella hyväksyt toimittavasti Google Playlle kertaluonteisen salasanan sovelluksen aktivoimiseksi älypuhelimellasi.

• Lähetä linkki sähköpostilla
      1. Siirry Sähköpostilla-välilehdelle.
      2. Napsauta linkkiä.

Tämä avaa My Kasperskyn kirjautumisikkunan oletusselaimeesi.

3. Lisää sähköpostiosoite Lähetä sähköpostitse -ikkunan tekstiruutuun ja valitse Lähetä.
      4. Lataa sovellus sähköpostissa olevaa linkkiä käyttämällä.

Lataamisen ja asennuksen jälkeen sovellus muodostaa automaattisesti yhteyden My Kaspersky -tiliisi.

Joissakin tilauspaketeissa voidaan näyttää vain yleiset tiedot kaikista suojattavissa olevista laitteista.

Lisätietoja laitteen suojauksen etähallinnasta, tilauksen peruuttamisesta käyttäjältä tai tilauksen peruuttamisesta laitteelta on My Kaspersky -ohjeissa.