Tietoja tilauksestasi

28. maaliskuuta 2023

ID 70647

Tilaus määrittää sovelluksen käyttöasetukset (tilauksen vanhenemispäivämäärän ja suojattujen laitteiden määrän). Tilauksesi toimitetaan käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaisesti.

Tilaus antaa sinulle luvan käyttää seuraavia palveluja:

• Oikeus käyttää sovellusta yhdellä tai useammalla laitteella.

Sallittu käytettävien laitteiden lukumäärä on määritetty käyttöoikeussopimuksessa.

• Tietokantojen päivittäminen ja uusien sovellusversioiden toimittaminen.
  • Ilmoitukset Kaspersky-sovellusten uusien versioiden julkaisuista sekä ilmoitukset uusista viruksista ja virusepidemioista.

Kaspersky Free -tilaus uusitaan ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.