Pelitila

28. maaliskuuta 2023

ID 70774

Jos Kaspersky Free on käynnissä koko näytön tilassa samanaikaisesti tiettyjen sovellusten kanssa (erityisesti tietokonepelit), seuraavia haittavaikutuksia voi ilmetä:

• Sovelluksen tai pelin suorituskyky laskee puutteellisten käyttöjärjestelmäresurssien takia.
  • Kaspersky Free ilmoitusikkunat häiritsevät käyttäjän pelaamista.

Jos et haluat muuttaa Kaspersky Freen asetuksia manuaalisesti aina, kun siirryt käyttämään koko näytön tilaa, voit käyttää pelitilaa. Jos pelitila on käytössä ja pelaat tai käytät sovelluksia koko näytön tilassa, Kaspersky Free ei suorita tarkistusta tai päivitystehtäviä eikä näytä ilmoituksia.

Voit ottaa pelitilan käyttöön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse SuorituskykyasetuksetTietokoneen suorituskyvyn optimointi.
  4. Valitse Pelitila-valintaruutu.

Kun Pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, et myöskään näe samaan laitteeseen asennetun Kaspersky VPN Secure Connectionin ja Kaspersky Password Manager -sovelluksen ilmoituksia.