Kaspersky Free -tilauksen vaihtaminen toiseen tilaukseen

28. maaliskuuta 2023

ID 71299

Kaspersky Freen avulla voit vaihtaa maksulliseen tilaukseen lataamatta tai asentamatta lisäohjelmistoja.

Voit siirtyä tilapäisesti Kaspersky Standard- tai Kaspersky Plus -kokeilutilaukseen saadaksesi tietoa maksullisen tilauksen eduista tai ostaa tilauksen ja alkaa käyttää sovellusta maksullisella tilauksella pysyvästi. Lisätietoja näistä tilauksista on osoitteessa Kaspersky-sovelluksen ohjeopas.

Vaihto Kaspersky Standardiin

Kaspersky Standard on tilaussuunnitelma, joka on suunniteltu takaamaan tietokoneellesi kattava suojaus.

Kaspersky Freehen verrattuna Kaspersky Standard sisältää joukon lisätoimintoja käytettäväksi seuraavissa komponenteissa ja toiminnoissa:

• Tunkeutumisen esto
  • Palomuuri
  • Rahasuojaus
  • Sovellusten manageri
  • Verkon valvonta
  • Verkkokameran suojaus
  • Yksityinen selaus
  • Roskapostin esto
  • Bannereiden esto

Vaihto Kaspersky Plus -palveluun

Kaspersky Plus auttaa sinua parantamaan yksityisyyttäsi ja optimoimaan tietokoneesi suorituskyvyn. Tämä tilaussopimus tarjoaa samat toiminnot kuin Kaspersky Standard ja joukon lisäominaisuuksia:

• Tietovuotojen tarkistus (tarkistaa rajoittamattoman määrän tilejä).
  • Wi-Fi-verkon turvallisuus. Laitteet verkossani markkinointimateriaaleissa.
  • Varmuuskopiointi ja tietojen palautus
  • Salainen säilö

Tässä Ohje-osiossa

Kuinka vaihtaa kokeilutilaukseen

Kuinka vaihtaa maksulliseen tilaukseen