Kuinka vaihtaa maksulliseen tilaukseen

28. maaliskuuta 2023

ID 71301

Voit ostaa Kaspersky Standard- tai Kaspersky Plus -tilauksen sovelluksen käyttöliittymästä.

Voit ostaa tilauksen seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon
  3. Napsauta tilauksen tiedoissa Päivitä.
  4. Napsauta Päivitä-sivulla Osta nyt.

Kasperskyn tai jonkin kumppanimme verkkosivusto avautuu oletusselaimeen. Noudata verkkosivustossa näkyviä ohjeita.

Onnistuneen oston jälkeen tilaus lisätään My Kaspersky -tiliisi.

Jos sovellusta ei ole yhdistetty My Kaspersky -tiliin, sinun on kirjauduttava tilille. Euroopan unionin alueella sinun täytyy myös hyväksyä lausunto, jota koskee tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä varten tai tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä ja käyttöoikeuksien rajoitusten säätelyä varten.

5. Ohjattu siirtotoiminto käynnistyy. Jatka ohjatun toiminnon suorittamista napsauttamalla Jatka-painiketta.

Kun vaihdat Kaspersky Standardiin tai Kaspersky Plusiin Euroopan unionissa, sovellus antaa luettavaksesi ja hyväksyttäväksesi käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen sekä tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon. Sinun täytyy mahdollisesti hyväksyä myös lausunto, joka koskee tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä varten tai tietojen käsittelyä verkkoportaalin käyttämistä ja käyttöoikeuksien rajoitusten säätelyä varten.

Sovelluksen käyttöönotto ja käynnistyminen voi kestää jonkin aikaa. Prosessin päätyttyä sovellus aktivoituu automaattisesti uudella tilauksella.

Aktivointiprosessin aikana sinua voidaan pyytää asentamaan lisäsovelluksia, joita tarjotaan osana tilausta.

6. Napsauta Sulje lopettaaksesi ohjatun toiminnon ja napsauta sitten Aloita aloittaaksesi sovelluksen käytön uudella tilauksella.