Sovelluksen päivitys

28. maaliskuuta 2023

ID 71677

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos valitset suoritustilan Automaattisesti päivitysasetusten ikkunassa (TietoturvaVirustietokannan päivitysTietokantojen päivityksen ajastus).

Sovellus päivitetään automaattisesti, jos asennat sovelluksen uuden version edellisen päälle.

Kun lataat päivitystä, sovellus vertaa käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen ja tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon edellisiä ja uusia versioita. Jos sopimusten ja/tai lausuntojen tekstit eroavat, sovellus antaa ne sinulle uudelleen luettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Sovelluksen päivittämistä uudempaan versioon koskevat rajoitukset

Kaspersky Freestä päivittämistä koskevat seuraavat rajoitukset:

• Kun aiempi Kaspersky Free -versio päivitetään, seuraavat sovellusasetukset korvataan oletusasetuksilla:
    • Kaspersky Freen näyttöasetukset
    • Tarkistusten ajastus
    • Osallistuminen Kaspersky Security Network -palveluun
    • Tiedostojen virustorjuntataso
    • Sähköpostin virustorjunnan suojaustaso
    • Päivityslähteet
    • Luotettujen verkko-osoitteiden luettelo
    • URL Advisor -asetukset.
  • Aiemmasta versiosta tehdyn päivityksen jälkeen Kaspersky Free käynnistyy automaattisesti, vaikka sovelluksen automaattinen käynnistys olisi poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa. Kun käyttöjärjestelmä käynnistyy uudelleen tämän jälkeen, Kaspersky Free ei käynnisty automaattisesti jos sovelluksen automaattinen käynnistys on poistettu käytöstä tallennetuissa asetuksissa.