Tilisi tarkistaminen

24. elokuuta 2023

ID 216084

Voit tarkistaa, ovatko tilitietosi mahdollisesti julkisesti saatavilla:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Tietovuotojen tarkistus päänäytöllä.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään My Kasperskyyn.

Kun kirjaudut sisään My Kasperskyyn, tilin tarkistus alkaa automaattisesti.

4. Jos olet aiemmin kirjautunut My Kasperskyyn, napauta Etsi tietovuodot.

Jos tilitietosi ovat mahdollisesti vuotaneet, sovellus näyttää luettelon verkkosivustoista, joilta tietovuoto olisi voinut tapahtua, mahdollisen vuodon päivämäärän ja tietoluokan, joka on saattanut vaarantua. Sovellus antaa myös toimintaohjeita jos tietosi ovat vuotaneet.

Jos haluat lisätietoja mahdollisesta tietovuodosta tai tarkastella Kaspersky-suosituksia, napauta verkkosivustoa.

5. Sovellus tallentaa jokaisen tarkistetun tilin tililuetteloon, joka tarkistetaan automaattisesti päivittäin.

Saat ilmoituksen, jos mahdollinen tietovuoto havaitaan.

Jos olet käyttänyt laitteellasi Kaspersky Security Cloud -sovelluksen tilitarkistustoimintoa, kopioimme sähköpostilistasi Kaspersky-sovelluksen Data Leak Checker -toimintoon samalla laitteella. Varmista, että Personal-, Family- tai Kaspersky Plus- tai Premium-tilauksesi on aktivoitu molemmissa sovelluksissa, jotta tämä tapahtuu.