Tietoja tietojen toimittamisesta (muut alueet)

13. maaliskuuta 2024

ID 167830

Näytä sovelluksen aikaisempien versioiden käytön aikana Kasperskylle toimitettujen tietojen tiedot.

Kasperskylle toimitetut tiedot Kaspersky -sovellus 11.100.X.XXX ja uudemman version käytön aikana

Kaspersky suojelee kaikkia keräämiään tietoja lakien sekä Kasperskyn omien sääntöjen mukaisesti. Kaikki tiedot toimitetaan turvallisia kanavia pitkin.

Voit tarkastella luetteloa toimitetuista tiedoista kunkin oikeudellisen asiakirjan ehtojen mukaisesti.

Lue Loppukäyttäjän lisenssisopimus, Tietosuojakäytäntö tai Kaspersky Security Network Statement -lausunto

Lisäksi suostut toimittamaan Kasperskylle seuraavat tiedot hyväksymällä Loppukäyttäjän lisenssisopimuksen:

• merkintä siitä, onko Facebook-sovellus asennettu laitteelle;
  • Facebook SDK -versio;
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu identiteettitunniste
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu käyttöoikeustunnus;
  • tunnistetietojen toimittajalle lähetettävien tietojen tyyppi
  • tunnistetietojen toimittajalta saatu identiteettitunniste
  • Oikeudenhaltijan tunniste tunnistetietojen toimittajan järjestelmässä
  • tunnistetietojen toimittajan nimi
  • URI, johon tunnistetietojen toimittajan vastaus lähetetään
  • tunnistetietojen toimittajalta pyydetyt parametrit
  • Oikeudenhaltijan resurssin tunnus
  • merkin tyyppi;
  • käyttöjärjestelmä;
  • lisenssistä johdettu Ohjelmistotunniste;
  • Ohjelmiston täysversio;
  • pyynnön todentamista varten luotu arvo
  • ohjelmiston komponenttitunnus;
  • Ohjelmiston tunnus
  • protokollatunniste.

Ohjelmiston perustoiminnon tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään Huawei Push Kit-palvelun automaattisesti ja säännöllisesti:

• AAID (anonyymi sovellustunniste);
  • push-tunniste;
  • aiheen ja tilauksen suhde;
  • viestin toimitustiedot;
  • push-tunnisteen ohjelmistotiedot;
  • näyttöjen, napsautusten ja sulkemisten loki;
  • välimuistiin tallennettu viestin sisältö.

Tiedot toimitetaan edelleen Huawei Push Kit -palveluun suojatusti. Tietojen käyttöön ja suojaukseen sovelletaan Huawei Push Kit-palvelun vastaavia käyttöehtoja.

Samsung-laitteille esiasennetun ohjelmiston perustoimintojen tarjoamiseksi seuraavia tietoja lähetetään SbS Softline -palveluun automaattisesti ja säännöllisesti:

• yksilöllinen asennustunnus;
  • laitetunniste;
  • Ohjelmiston tilaustunniste;
  • laitteen malli;
  • palveluntarjoaja.

Tiedot toimitetaan edelleen SbS Softline -palveluun suojatusti. Tietojen saatavuutta ja tietosuojaa säännellään tietosuojakäytännössä. Löydät ja voit lukea sen koko sisällön osoitteesta http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa -toiminto auttaa sinua hallitsemaan luottamuksellisuusasetuksiasi kolmansien osapuolien palveluissa. Toimintoa käytettäessä seuraavat tiedot lähetetään automaattisesti ja säännöllisesti valitsemaasi palveluun, jotta saavutetaan ilmoitettu tarkoitus:

• sisäänkirjautuminen
  • verkkopalvelun käyttäjätilin salasana;
  • evästeet

Tiedot toimitetaan edelleen valitsemaasi palveluun suojatun kanavan kautta. Vastaavan palvelun tietosuojalausunnossa annetaan tietoja siitä, miten tietoja käsitellään valitsemassasi palvelussa.

Palvelun saatavuus riippuu alueesta ja käytetyn Ohjelmiston versiosta, ja se voi vaihdella alueittain ja versioittain.

Ydintoimintoja varten tiedot voidaan asentaa ja ladata Firebase-palveluun:

• sovelluspaketin nimi;
  • laitteen kielikoodi;
  • laitteen malli;
  • laitteen aikavyöhykeasetus;
  • käyttöjärjestelmäversio;
  • laitteen kielikoodi, joka on hankittu suorittamalla JavaScript-koodi WebView:ssa;
  • mahdollinen yksilöllinen vastinelinkki, jonka palvelimen on tarkistettava ennen sormenjälkivastineen suorittamista;
  • Ohjelmistotunnus Firebasessa;
  • Firebase SDK -versio;
  • laitteen näytön korkeus;
  • laitteen näytön leveys;
  • Shjelmiston asennuspäivämäärä ja -aika.

Tiedot toimitetaan edelleen Firebase-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään Firebase-palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

QR-skanneritoiminnon tarjoamiseksi seuraavat tiedot toimitetaan ja käsitellään Huawei-palvelussa:

• sovelluspaketin nimi;
  • maakoodi;
  • laitetyyppi;
  • laitteen malli;
  • objektin käsittelyalgoritmin tunnus;
  • API-nimi;
  • Palvelun tunnus
  • käyttöjärjestelmäversio;
  • tiedot radion/verkon yhteydestä;
  • pyynnön tunnus;
  • laiteohjelmiston tunniste;
  • mobiilipalveluntarjoajan koodi;
  • käsiteltävän kohteen muoto;
  • käsitellyn kuvan histogrammi;
  • päivämäärä ja kellonaika, jolloin pyyntö aloitettiin;
  • luotavan viivakoodin väri, marginaalit ja taustaväri;
  • luodun viivakoodin korkeus;
  • luodun viivakoodin leveys;
  • luotavan viivakoodin korkeus;
  • luotavan viivakoodin leveys;
  • käsiteltyjen objektien määrä;
  • objektin käsittelyn enimmäiskesto;
  • objektin käsittelyn vähimmäiskesto;
  • viivakoodin luomiseen käytetyn merkkijonon pituus;
  • Ohjelmiston komponentin versio;
  • Ohjelmiston tunnus
  • ohjelmavirheiden määrä;
  • ohjelmiston toimenpiteen tulos;
  • loppuun asti suoritettujen pyyntöjen kokonaismäärä;
  • käyttäjän Ohjelmistossa suorittaman toiminnon tunniste;
  • pyyntöjen käsittelyn kokonaiskesto

Tietojen käsittely Huawei-palvelussa tapahtuu suojatun kanavan kautta. Tietojen käsittely tapahtuu Huawein tietosuojakäytännön mukaisesti, joka on luettavissa osoitteessa: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.