Linkit tekstiviesteissä (SMS)

13. maaliskuuta 2024

ID 207045

Jos saat tekstiviestin, joka sisältää linkkejä haitallisiin tai väärennettyihin verkkosivustoihin, sovellus ilmoittaa siitä sinulle. Sinun tarvitsee päättää, haluatko silti avata linkin.

Tekstiviesteissä olevien linkkien tarkistus:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Viestien turvallinen vastaanotto.
  3. Napauta Tarkasta tekstiviesteissä olevat linkit.
  4. Aseta Varoita minua vaarallisista linkeistä -kytkin ON-asentoon.

Kaspersky-sovellus ilmoittaa sinulle, jos saamasi tekstiviesti sisältää linkkejä haitallisiin tai väärennettyihin verkkosivustoihin.