Omat sovellukset ja käyttöoikeudet

13. maaliskuuta 2024

ID 211814

Tietoja Omat sovellukset -ominaisuudesta

Omat sovellukset -ominaisuuden avulla voit optimoida tallennustilan ja hallita laitteen mahdollisia turvallisuusriskejä.

Omat sovellukset -ikkunan Käyttöoikeudet-osiossa voit hallita laitteellesi asennetuille sovelluksille myöntämiäsi oikeuksia.

Omat sovellukset -ikkunan Sovellukset-osiossa voit tarkastella laitteellesi asennettujen sovellusten luetteloa (paitsi järjestelmäsovellukset ja Kaspersky-sovellus), nähdä käyttämättömät sovellukset, poistaa ne ja vapauttaa tallennustilaa laitteellesi.

Tässä osiossa

Asennettuja sovelluksia tarkastetaan

Tarkasteluoikeudet